Voor 12:00 getest, dezelfde dag uitslag

  • Gekwalificeerde en ervaren zorgverleners
  • RIVM & GGD goedgekeurd
  • Internationaal erkend reisdocument
  • Test in uw eigen auto (100% veilig)

Is jullie sneltest betrouwbaar?

Wij gebruiken de Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltests. Deze zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Echter, geen enkele test geeft op dit moment 100% zekerheid. Wij raden daarom te allen tijde aan om een PCR test af te nemen.

Wat is een antigeentest?

Middels een antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Stukjes van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (meestal zijn dit eiwitten) worden antigenen genoemd. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal binnen een kwartier na een neusuitstrijk.

Waar worden de tests afgenomen?

De test worden afgenomen op een van onze testlocaties. Ook kunnen onze zorgprofessionals uw medewerkers op werklocatie testen.

Wie neemt de test af?

De tests worden afgenomen door onze gediplomeerde zorgprofessionals. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

Wat betekent een positieve/negatieve uitslag?

Een positieve uitslag betekent dat u bent besmet met het coronavirus. Bij een positieve uitslag raden wij u aan om direct contact op te nemen met uw huisarts. Een negatieve uitslag houdt in dat er op het moment van afname geen virusdeeltjes bij u zijn aangetroffen. Een negatieve test sluit echter niet 100% uit dat iemand wel besmet is. Bij klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts.

Wat is het verschil tussen een PCR-test en een Antigeen sneltest?

De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Dat betekent dat iemand die nog maar weinig virus bij zich draagt en waarschijnlijk (nog) niet (of niet meer) besmettelijk is, met een antigeentest een negatieve testuitslag kan krijgen, terwijl hij/zij wel COVID-19 kan hebben.

Binnenkort beschikbaar
Lijnden
Tokyostraat 19p, 1175 RB Lijnden, Nederland
Drive In